Nevia P – etykieta

Certyfikaty: EN 15593, ISO 9001, OHSAS 18001, ISO 14001, Food contact

Parametry techniczne:

Parametr Standard jednostka wartość tolerancja
Gramatura DIN ISO 536 g/m2 80 +/- 4 %
Grubość DIN EN 20 534 μm 66 +/- 5
Objętość DIN 53105 cm3/g 0,82 +/- 0,05
Wytrzymałość MD DIN EN 1924-2 N/15mm 61 +/- 15 %
Wytrzymałość CD DIN EN 1924-2 N/15mm 33 +/- 15 %
Białość górnej strony ISO 2470 % 98 +/- 3
Połysk TAPPI 75o TAPPI T480 % 60 +/- 5
Szorstkość górnej strony ISO 8791/4 μm 0,7 +/- 3
Szorstkość dolnej strony ISO 8791/4 μm 2,6 +/- 5
Nieprzezroczystość ISO 2471 % 90 +/- 2
Wilgotność TAAPI 502 % 50 +/- 7,5
Absorpcja wody dolna DIN EN 20 535 g/m2 22 +/- 4